Dansk English

Optisk DO og Polarografisk DO

Denne ilt-sensor til måling af opløst ilt, vil måle koncentrationen af ilt i en fermentor eller bioreaktor ned til 10 ppb og op til 300%-mætning.

Sensoren anvender fluorescens istedet for syre, anode og katode som traditionelle ilt-elektroder.
Du får en meget stabil sensor med meget lidt vedligehold, og den kan endda anvendes som stand-alone eller forbundet til en traditionel ilt-transmitter.

Hemmeligheden er et balanceret system med LED, et fluorescent lag og fotodioder, som derfor ikke lider af de svagheder som ellers er typiske når man måler DO.

Denne nye teknologi er en seriøs konkurrent til de polarografiske DO-sensorer, primært på grund af:
- Sensoren behøver ikke tid til polarisering
- Lange intervaller mellem vedligehold
- Meget pålidelig og uden risiko for at få kontamineret den sterile proces

Denne DO sensor kan tilsluttes til både eksisterende DO transmittere og fermentor systemer, ved brug af enten en Power Adaptor eller et nyt kabel og 24 VDC forsyning.

Den optiske DO sensor fås i længderne 120 mm, 160 mm, 225 mm, 325 mm og 425 mm. Herved kan den monteres i alle størrelser glas-fermentorer, og med en DN25 adapter (som til pH-elektroder) kan den monteres i stål-tanke.

Den polarografiske udgave er ligeledes tilgængelig, og kan tilsluttes direkte til næsten alle typer DO transmitter eller fermentor system.
En fordel ved netop denne polarografiske sensor er en meget kort nødvendig tid til polarisering; sammenlignet med andre typer polarografiske sensorer.
Anode/katode center-delen kan udskiftes, men før dette er nødvendigt kan den gennemgå mange fermenteringer.

Tilbage til Sensorer oversigt

Optisk ilt-sensor til fermentering
Template by webpassion.dk